Skip to content Skip to navigation

Mr & Mrs Christie

Mr & Mrs Christie

Location: Edinburgh

Brief: Our client wanted a bigger showering area with more storage. We installed a P-shaped bath and glass shower screen which gave a larger showering area without compromising on space. We also installed a large vanity unit in a rich, dark wood which gave our client plenty of storage space. The sink is full-sized with a hi-quality chrome mixer-tap and a wall-mounted back-lit mirror for easy viewing. Our client was so delighted they sent us a letter of thanks.

Brief: Add storage and create space in a small cloakroom This was the second room we did for the same client who wanted us to create more space in a small cloakroom. To achieve this, we installed a concealed cistern, a back to wall WC and a narrow basin vanity unit under the window art the side of the door. Again our client was extremely happy with the result. The slate grey tiles give the room a modern ‘hotel’ feel. The vertically striped wallpaper above the large, white tiles give the illusion of height and the large wall mounted mirror also gives the impression that the room is bigger than it actually is. As with the previous job, the client was extremely happy with the end result.